Startkabelset+Klem/Plug 500A

Verkoopadviesprijs: € 43,99
Unieke Carpoint startkabels met gele veiligheidsplug met polariteitsaanduiding en LED indicatie. LED gaat branden als startkabel juist is aangesloten... Lees meer
  • Startkabels met gele veiligheidsplug met polariteitsaanduiding en LED indicatie
  • Belastbaar tot 500 ampère, met koperen klemmen en geïsoleerde handgrepen
  • Geschikt voor 6, 12 en 24 Volt accu’s, lengte startkabel 4 meter
Omschrijving Startkabelset+Klem/Plug 500A

Unieke Carpoint startkabels met gele veiligheidsplug met polariteitsaanduiding. Hierdoor sluit u de startkabels altijd op de juiste polen aan. De startkabel bestaat uit twee delen en zijn kleur gecodeerd (rood en zwart)  met aan ieder uiteinde een gele veiligheidsplug met LED indicatie.

Aansluiten en werking startkabel/veiligheidsplug:

Voordat de veiligheidsplug met elkaar wordt verbonden sluit u eerst de startkabels op het eerste voertuig aan. Klem de rode startkabel op de +pool van de accu en klem de zwarte kabel aan op de -pool van de accu. Gaat de LED indicatie branden dan is de startkabel goed aangesloten. Vervolgens herhaald u deze stap bij het andere voertuig. Als beide LED indicatoren op de gele veiligheidsstekker branden kan er verbinding gemaakt worden door de veiligheidspluggen in elkaar te steken. Vervolgens kan het voertuig met de lege accu gestart worden. Als de auto is gestart de veiligheidsplug uit elkaar halen en de klemmen van de accu halen.

De startkabels zijn geschikt voor 6, 12 en 24 Volt accu’s en belastbaar tot 500 ampère. De lengte van de startkabel is 4 meter. Met koperen klemmen en geïsoleerde handgrepen. Na gebruik de Carpoint startkabels opbergen in de meegeleverde draagtas en  in de auto bewaren zodat u de startkabels altijd bij de hand heeft.

         

Specificaties
Artikelnummer: 177650
Netto inhoud: 1 Set
Netto gewicht (kg): 1.524
Menu