Carpoint Ruitenfolie Zwart 5% ABG 300x75cm

Verkoopadviesprijs: € 0,00
Deze zwarte Carpoint ruitenfolie wordt gebruikt voor het blinderen van ramen van auto’s bestelbussen. Kan ook worden gebruikt voor schuren, kantoren en badkamers waar het wenselijk is om het van buitenaf moeilijker te maken om naar binnen te kunnen kijken... Lees meer
  • Voor het blinderen van ramen van auto’s, kantoren of badkamers
  • Biedt bescherming tegen UV- en zonlicht en is warmte werend
  • Lichtdoorlatendheid 5%, Afmeting 300x75cm
Omschrijving Carpoint Ruitenfolie Zwart 5% ABG 300x75cm

Deze zwarte Carpoint ruitenfolie wordt gebruikt voor het blinderen van ramen van auto’s bestelbussen. Kan ook worden gebruikt voor schuren, kantoren en badkamers waar het wenselijk is om het van buitenaf moeilijker te maken om naar binnen te kunnen kijken.

Deze folie heeft een lichtdoorlatendheid van 5% en biedt bovendien bescherming tegen UV- en zonlicht, is warmte werend en geeft geen glassplinters bij ruitbreuk. De Carpoint raamfolie heeft een afmeting van 300x75cm en wordt geleverd met duidelijke gebruiksaanwijzing, een mesje en een spatel. Met ABG D5352 keurmerk.

De lichtdoorlatendheid van de voorruit en van de voorste zijruiten moeten minimaal 55% zijn. De achterruit mag wel zijn voorzien van een folie of coating. Het voertuig moet dan wel een rechterbuitenspiegel hebben.

Specificaties
Artikelnummer: 2661004
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 0.185
Menu