Carpoint Kentekenplaathouder Euro

Verkoopadviesprijs: € 5,49
Carpoint langwerpig kunststof kentekenplaathouder Euro geschikt voor Europees model kentekenplaat 52x11cm. Zonder boren aan te brengen en voorzien van een gatenpatroon, zodat de houder eenvoudig te monteren is met meegeleverde schroeven op de originele bevestigingspunten... Lees meer
  • Kentekenplaathouder voor Europees model kentekenplaat 52x11cm
  • Zonder boren aan te brengen, te monteren met meegeleverde schroeven op de originele bevestigingspunten
  • De kentekenplaat kan eenvoudig in de houder geklikt worden
Omschrijving Carpoint Kentekenplaathouder Euro

Carpoint langwerpig kunststof kentekenplaathouder Euro geschikt voor Europees model kentekenplaat 52x11cm. Geschikt voor personenauto’s, bedrijfswagens, voertuigen op 3 wielen (geen bromfiets of motorfiets met zijspan) en aanhangers.

De onderlegplaat is zonder boren aan te brengen. Voorzien van een gatenpatroon, zodat u de houder eenvoudig monteert op de originele bevestigingspunten 
met meegeleverde schroeven. De kentekenplaat kan eenvoudig in de houder geklikt worden. Liever geen naam van uw garage op de kentekenplaathouder, ook dan is deze neutrale kentekenplaathouder zonder tekstrand een uitkomst.

De nummerplaat moet volledig zichtbaar op het voertuig zijn bevestigd. Er mogen geen trekhaken of andere zaken het zicht op de plaat belemmeren.

Specificaties
Artikelnummer: 1362004
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 0.149
Downloads
Menu