Carpoint Krasbestendige Ruitenfolie Limoblack 3% 300x50cm

Verkoopadviesprijs: € 22,99
Deze zwarte Carpoint krasbestendige ruitenfolie wordt gebruikt voor het blinderen van ramen van auto’s bestelbussen. Kan ook worden gebruikt voor schuren, kantoren en badkamers waar het wenselijk is om het van buitenaf moeilijker te maken om naar binnen te kunnen kijken... Lees meer
  • Voor het blinderen van ramen van auto’s, kantoren of badkamers
  • Met krasbestendige toplaag
  • Lichtdoorlatendheid 3%, Afmeting 300x50cm
Omschrijving Carpoint Krasbestendige Ruitenfolie Limoblack 3% 300x50cm

Deze zwarte Carpoint krasbestendige ruitenfolie wordt gebruikt voor het blinderen van ramen van auto’s bestelbussen. Kan ook worden gebruikt voor schuren, kantoren en badkamers waar het wenselijk is om het van buitenaf moeilijker te maken om naar binnen te kunnen kijken.

De krasbestendige toplaag zorgt ervoor dat de folie niet makkelijk kan worden beschadigd. De limoblack folie heeft een lichtdoorlatendheid van 3% en biedt bovendien bescherming tegen UV- en zonlicht, is warmte werend en geeft geen glassplinters bij ruitbreuk. De Carpoint raamfolie heeft een afmeting van 300x50 cm en wordt geleverd met duidelijke gebruiksaanwijzing, een mesje en een spatel.

De lichtdoorlatendheid van de voorruit en van de voorste zijruiten moeten minimaal 55% zijn. De achterruit mag wel zijn voorzien van een folie of coating. Het voertuig moet dan wel een rechterbuitenspiegel hebben.

Specificaties
Artikelnummer: 2660056
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 0.134
Downloads
Menu