Jumpstarter met Compressor

Verkoopadviesprijs: € 111,09
Startbooster en compressor in één. Start 12V voertuigen zonder gebruik te maken van een ander voertuig of netstroom. Starthulp met een vermogen van 400A... Lees meer
  • Startbooster en compressor in een
  • Starthulp met 400 Ampere vermogen
  • Inclusief 12 Volt sigarettenaansteker voeding en ingebouwde verlichting
Omschrijving Jumpstarter met Compressor

De Carpoint jumpstarter is een startbooster en compressor in één.  Start 12 Volt auto’s, vrachtauto’s, campers en boten  zonder gebruik te maken van een ander voertuig of netstroom. De starthulp heeft een vermogen van 400 Ampère en de jumpstarter kan een kortstondige piekspanning leveren van 900 Ampère. De Voltmeter geeft de conditie weer van de accu door de makkelijk te lezen kleurcodes. Voorzien van een 12 Volt sigarettenaansteker voeding om 12 Volt accessoires zoals navigatiesystemen, smartphone of laptop op te laden.

De Carpoint jumpstarter kan wordt opgeladen via de meegeleverde adapter op 230 Volt netspanning of met de 12 Volt stroomkabel. De dichte 12 Volt 17 Ah onderhoudsvrije loodzuuraccu zit in een slagvaste polyethyleen behuizing. De jumpstarter heeft een overbelastingbeveiliging en een automatische werking met circuitbeveiliging. De slang van de compressor is weggewerkt in de achterkant van de behuizing. Hier bevinden zich ook de drukmeter en de compressorschakelaar. De compressor kan een druk leveren tot 18 BAR of 260 PSI. Met de ingebouwde verlichting is de jumpstarter ook in het donker te gebruiken en heeft u verlichting op plaatsen waar geen netstroom aanwezig is.

Specificaties
Artikelnummer: 177707
Netto inhoud: 1 EA
Netto gewicht (kg): 4.342
Menu