Excentrische polijstmachine 230V 600W

Verkoopadviesprijs: € 159,99
Krachtige polijstmachine geschikt voor het veilig poetsen en polijsten van gelakt autoplaatwerk. Met ergonomische handgreep en traploze regelaar... Lees meer
  • Behandelt snel en effectief fijne krasjes en kleine lakimperfecties
  • Het klittenband maakt verwisselen van polijstschijven en schuurpapier snel en eenvoudig.
  • Maakt roterende én excentrerende bewegingen.
Omschrijving Excentrische polijstmachine 230V 600W

De krachtige 230 Volt Carpoint polijstmachine is ontworpen voor het veilig en makkelijk poetsen en polijsten van gelakt autoplaatwerk. De poetsmachine behandelt snel en effectief fijne krasjes en kleine lakimperfecties. De poetsmachine heeft een vermogen van 600 Watt en weegt 2,46 kg. De ergonomische handgreep kan op 3 verschillende posities aan de polijstmachine gemonteerd voor optimale bediening. De basisplaat heeft een diameter van 125mm en is geschikt voor pads met een diameter  van maximaal 150mm. Door het klittenband op de backing plate zijn de pads makkelijk op en van de polijstmachine te halen. De machine heeft 6 verschillende snelheden (polijstbewegingen: 1500-6800/min) die traploos instelbaar zijn aan de achterzijde. Lees de gebruiksaanwijzing welke snelheid het beste te gebruiken is voor de verschillende werkzaamheden.

Met de schakelaar bovenop het toestel zet u de polijstmachine aan of uit. Start en stop de machine altijd als hij in contact is met het oppervlak. Houdt de polijstmachine met beide handen stevig vast en laat de machine het werk doen, oefen geen extra druk uit. Te veel druk zorgt er voor dat de machine langzamer gaat werken en heeft een negatief effect op de kwaliteit van het werk.

De polijstmachine wordt geleverd met een basisplaat, bevestigingssleutel voor deze plaat, één handgreep met twee schroeven en een inbussleutel voor het monteren van de handgreep, Foam pad en 2 extra reserve koolborstels. Dit alles is handig op te bergen in de stevige meegeleverde tas, zodat u de polijstmachine schoon en veilig kan opbergen.

Specificaties
Artikelnummer: 1717324
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 3.046
Menu