Carpoint Zonneklepverlenger 2 in 1

Verkoopadviesprijs: € 14,99
De Carpoint zonneklepverlenger is een twee in één oplossing en voorkomt verblinding door de laagstaande zon en zorgt voor beter zicht bij slecht weer en in het donker... Lees meer
  • Voorkomt verblinding door de laagstaande zon en zorgt voor beter zicht bij slecht weer en in het donker
  • Ideaal voor mensen met nachtblindheid
  • Aan de bestaande zonneklep te klemmen en in meerdere standen verstelbaar
Omschrijving Carpoint Zonneklepverlenger 2 in 1

De Carpoint 2 in 1 zonneklepverlenger zorgt ervoor dat de bestuurder geen last meer heeft van hinderlijk zonlicht of slecht zicht in het donker. De zonneklepverlenger is een twee in één oplossing en voorkomt verblinding door de laagstaande zon en zorgt voor beter zicht bij slecht weer en in het donker.

De donkere zonneklepverlenger wordt overdag gebruikt en houdt fel zonlicht tegen, ideaal voor het rijden bij een laagstaande zon.

De gele zonneklepverlenger heeft dezelfde werking als de Night Vision bril en geeft een beter zicht, vooral bij slecht weer en in het donker. Dit gedeelte is ook uitermate geschikt voor mensen die nachtblind zijn. Door het gele kunststof worden vage contouren op de weg, zoals witte strepen een stuk scherper gemaakt, terwijl vervelende en gevaarlijke schitteringen geneutraliseerd worden.

De zonneklepverlenger is makkelijk aan de bestaande zonneklep te klemmen en is in meerdere manieren verstelbaar. Te gebruiken voor zowel bestuurder als passagier. De afmeting is 18x32x6,5cm.

Specificaties
Artikelnummer: 0510113
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 0.278
Downloads
Menu