Carpoint Verrijdbare Garagekrik & Assteunen 2000KG

Verkoopadviesprijs: € 94,99
Complete set met hydraulische garagekrik en inklapbare assteunen. Krik heeft een hefhoogte van 135-330mm. Met zwenkwielen, lange pompstang, ontluchtingsventiel... Lees meer
  • Complete set met een hydraulische garagekrik en inklapbare assteunen
  • Maximaal belastbaar tot 2000 kilogram
  • De assteunen zijn in 3 verschillende hoogtes instelbaar
Omschrijving Carpoint Verrijdbare Garagekrik & Assteunen 2000KG

Complete set met een Carpoint hydraulische garagekrik en inklapbare assteunen. 

De Carpoint hydraulische garagekrik om snel en makkelijk een auto op te krikken. De hefhoogte van de werkplaatskrik is van 135-330mm. Eenvoudig met de pompstang onder iedere auto te rijden door de twee wielen aan de voorkant en de twee 360° draaibare zwenkwielen aan de achterkant van de krik. Voorzien van nokken op de steunplaat voor optimale ondersteuning van de carrosserie en ontluchtingsventiel om de krik te laten zakken. 

De Carpoint inklapbare assteunen zijn ontworpen om de auto te ondersteunen en zo vormgegeven dat deze stabiel en stevig staan. De assteunen zijn in 3 verschillende hoogtes instelbaar en te blokkeren met de borgpen op een hoogte van 277mm, 322mm of 366mm. Geschikt voor gebruik op een vlakke ondergrond, voor uw eigen veiligheid altijd 2 assteunen gebruiken. De steun is inklapbaar en hierdoor compact. De assteun is niet om het voertuig te liften, dit doet u met de garagekrik. 

De garagekrik en assteunen zijn maximaal belastbaar tot 2000 kilogram.

Specificaties
Artikelnummer: 0677815
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 10.78
Downloads
Menu