Carpoint Spanbandenset luxe met ratel 2 x 5 meter

Verkoopadviesprijs: € 20,49
Spanbanden met ratel een lengte van 5 meter en een breedte van 25mm. De breekkracht is 700 kg per stuk. Geschikt voor lading tot 350 kg... Lees meer
  • Spanbanden met ratel en haken en een lengte van 5 meter
  • Geschikt voor ladingen tot 350 kilogram
  • Automatische vergrendeling, geleverd per set van 2 stuks met TÜV/GS keurmerk
Omschrijving Carpoint Spanbandenset luxe met ratel 2 x 5 meter

De Carpoint spanband met ratel is het ideale hulpmiddel bij transport of opslag van goederen. Met deze band zet u zware ladingen stevig vast waardoor u voorkomt dat de lading gaat schuiven. De bagagebinder is ook te gebruiken voor het vastzetten van motoren, andere grote voorwerpen of om iets te fixeren.

De Carpoint spanbanden hebben een lengte van 5 meter per stuk en hebben een breedte van 25 millimeter. Met de haken aan beiden uiteinden kunt u de spanband snel en eenvoudig bevestigen. Met de ratel spant u de band makkelijk zonder dat u zelf veel kracht hoeft te gebruiken. Hierbij is het wel belangrijk dat u de spanband niet te strak spant zodat er beschadigingen kunnen ontstaan. De ratel heeft een automatische vergrendeling en kan makkelijk en snel ontgrendeld worden. De breekkracht van de Carpoint ratel spanband is 700 kilogram, en u kunt hiermee lading tot 350 kilogram vastzetten. De spanband met ratel wordt per set van 2 stuks geleverd en heeft het TÜV/GS keurmerk.

Specificaties
Artikelnummer: 0923255
Netto inhoud: 2 Stuks
Netto gewicht (kg): 0.736
Downloads
Menu