Carpoint Spanband met ratel professioneel 1 x 8 meter

Verkoopadviesprijs: € 37,49
Spanband met ratel een lengte van 8 meter en breedte van 50mm. De breekkracht is 4000 kg per stuk. Geschikt voor lading tot 2000 kg... Lees meer
  • Professionele spanband met ratel en haken en een lengte van 8 meter
  • Geschikt voor ladingen tot 2000 kilogram
  • Automatische vergrendeling, geleverd per stuk met TÜV/GS keurmerk
Omschrijving Carpoint Spanband met ratel professioneel 1 x 8 meter

De professionele Carpoint spanband met ratel is het ideale hulpmiddel bij transport of opslag van goederen. Met deze band zet u zware ladingen stevig vast waardoor u voorkomt dat de lading gaat schuiven. De bagagebinder is ook te gebruiken voor het vastzetten van motoren, andere grote voorwerpen of om iets te fixeren.

Deze heavy duty Carpoint spanband heeft een lengte van 8 meter per stuk en een breedte van 50 millimeter. Met de haken aan beiden uiteinden kunt u de spanband snel en eenvoudig bevestigen. Met het grote handvat aan de ratel spant u de band makkelijk zonder dat u zelf veel kracht hoeft te gebruiken. Hierbij is het wel belangrijk dat u de spanband niet te strak spant zodat er beschadigingen kunnen ontstaan. De ratel heeft een automatische vergrendeling en kan makkelijk en snel ontgrendeld worden. De breekkracht van de Carpoint ratel spanband is 4000 kilogram, en u kunt hiermee lading tot 2000 kilogram vastzetten. De spanband met ratel wordt per stuk geleverd en heeft het TÜV/GS keurmerk.

Specificaties
Artikelnummer: 0923256
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 2082
Downloads
Menu