Carpoint Spanband met ratel 1 x 6 meter

Verkoopadviesprijs: € 24,19
Spanband met ratel een lengte van 6 meter. De breekkracht is 2000 kilogram per stuk. Geschikt voor lading tot 1000 kilogram. Met haak aan elk uiteinde voor eenvoudige bevestiging... Lees meer
  • Spanband met ratel en haken en een lengte van 6 meter
  • Geschikt voor ladingen tot 1000 kilogram
  • Geleverd per stuk met TÜV/GS keurmerk
Omschrijving Carpoint Spanband met ratel 1 x 6 meter

De Carpoint spanband met ratel is het ideale hulpmiddel bij transport of opslag van goederen. Met deze band zet u zware ladingen stevig vast waardoor u voorkomt dat de lading gaat schuiven. De bagagebinder is ook te gebruiken voor het vastzetten van motoren, andere grote voorwerpen of om iets te fixeren.

De Carpoint spanband heeft een lengte van 6 meter en heeft aan beide kanten een haak. Hiermee kunt u de spanband snel en eenvoudig bevestigen. Met de ratel spant u de band makkelijk zonder dat u zelf veel kracht hoeft te gebruiken. Hierbij is het wel belangrijk dat u de spanband niet te strak spant zodat er beschadigingen kunnen ontstaan. De breekkracht van de Carpoint ratel spanband is 2000 kilogram, en u kunt hiermee lading tot 1000 kilogram vastzetten. De spanband met ratel wordt per stuk geleverd en heeft het TÜV/GS keurmerk.

Specificaties
Artikelnummer: 0923251
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 0.883
Downloads
Menu