Carpoint Laderset Premium Voor Op De Weg

Verkoopadviesprijs: € 24,99
Complete Carpoint vierdelige lader set Premium voor gebruik in de auto, op kantoor of onderweg. 12 Volt lader met twee USB aansluitingen voor het gelijktijdig laden van 2 toestellen... Lees meer
  • Vierdelige lader set Premium voor gebruik in de auto, op kantoor of onderweg
  • 12 Volt lader met 2 USB poorten, Powerbank met een capaciteit van 2200mAh
  • USB naar Micro USB kabel en hybride kabel met een 8-pin aansluiting en een Micro USB aansluiting
Omschrijving Carpoint Laderset Premium Voor Op De Weg

Met deze Carpoint laderset Premium heeft u alles bij de hand om op kantoor, thuis, auto of onderweg uw toestellen te laden. De set bestaat uit verschillende laders en een powerbank.
De 12 Volt autolader geschikt voor een sigarettenaansteker en heeft twee USB poorten om tegelijkertijd twee toestellen in de auto op te laden.

De set wordt geleverd met een USB laadsnoer met een lengte van 1 meter en een 8-pin Apple aansluiting. De compacte Carpoint powerbank is perfect voor onderweg. Zo heeft u altijd een draagbare oplader bij de hand voor de momenten waarop u niet via een vast stopcontact kan laden.

 

De Carpoint powerbank heeft een accu capaciteit van 2200mAh. De Carpoint powerbank laadt mobiele telefoons, e-readers, tablets en andere apparaten en heeft een batterij indicator zodat u ziet hoeveel capaciteit de powerbank nog heeft. Verder heeft de powerbank een superheldere zaklamp en wordt geleverd met een USB naar Micro USB kabel om de powerbank op te laden en een hybride kabel, dit is een gecombineerde kabel geschikt voor alle Apple toestellen met een 8-pin aansluiting en toestellen met een Micro USB aansluiting.

Specificaties
Artikelnummer: 0517034
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 0.1
Downloads
Menu