Carpoint autolamp H4 60/55W P43t/472 Doos

Verkoopadviesprijs: € 4,99
De Carpoint halogeen H4 autolamp is een koplamp die wordt gebruikt met dimlicht, groot licht en mistlicht. Deze 12 Volt reserve lamp heeft een vermogen van 60/55 Watt en E-Keur... Lees meer
  • Voor koplamp met dimlicht, groot licht en mistlicht voor
  • Met E-keur
  • Per stuk geleverd in doosje
Omschrijving Carpoint autolamp H4 60/55W P43t/472 Doos

Goed werkende verlichting is belangrijk. U bent niet alleen zichtbaar in het verkeer, maar u heeft zelf ook beter zicht. De Carpoint halogeen H4 autolamp is een koplamp die wordt gebruikt met dimlicht groot licht en mistlicht. Deze 12 Volt reserve lamp heeft een vermogen van 60/55 Watt, E-Keur en wordt per stuk geleverd in een doosje.

Het is verstandig om beide koplampen tegelijk te vervangen. Naarmate de lamp meer branduren heeft wordt de lamp doffer. Door beide lampen te vervangen wordt dit probleem ondervangen, en heeft de auto het juiste lichtbeeld. En ervaring leert dat als één lamp defect raakt de andere vaak binnen afzienbare tijd volgt.

TIP: Pak de halogeenlamp altijd bij de fitting vast en nooit aan het glas. Vette vingers kunnen inbranden en geven dan een zwarte aanslag op het glas. Hierdoor geeft de lamp minder licht en wordt de levensduur verkort. Gebruik bij het vervangen van de lamp een doekje voor het geval dat u de lamp alleen kunt monteren wanneer u deze bij het glas beetpakt.

Specificaties
Artikelnummer: 0725015
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 0.022
Downloads
Menu